Loopbaanbegeleiding op maat

Iedereen heeft ander wensen, iedereen heeft een andere reden waarom er juist nu actief wordt gekeken naar de toekomst. De aanpak kan daarom ook niet standaard zijn. Eerst maken we kennis met elkaar, de klik is natuurlijk belangrijk. In het intakegesprek overleggen we wat er nodig is en waar je behoefte aan hebt. Denk aan nieuwe inzichten in functies, ondersteuning in het sollicitatieproces, begeleiding na ontslag etc.

Waarom Activan?

Met mijn jarenlange ervaring heb ik goede kennis van de arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Ik stel vragen die mensen aanzetten tot verder denken, inzicht geven in eigen netwerken en energie geven om te gaan voor die ene mooie kans.

Waarom voor jou, werkgever?

Blijvend werken aan de mobiliteit van medewerkers wordt steeds belangijker en noodzakelijker. Weet je zeker, dat iedereen achter je nieuwe visie en beleid staat? Zo niet, wat dan?
En hoe begeleid je medewerkers bij boventalligheid? Ik praat er graag met je over.

Waarom voor jou, werkzoekende?

Het valt niet mee om alles alleen te moeten doen. Soms is het fijn om objectief advies te krijgen. Hoe pak je het zoeken naar werk aan? Weet jij welke mogelijkheden er zijn? Ervaring leert: als je over grenzen heen kunt denken, is er veel mogelijk! Schroom niet om me te bellen.

Waarom voor jou, werknemer?

Er komt een moment dat het misschien niet meer zo loopt als je zou willen. Je leeftijd begint een rol te spelen, denk je. Of je raakt in een sleur, maar weet niet wat te doen. Of je wilt "gewoon" wat anders. Maar wat? Zoek iemand om het er over te praten en blijf de regisseur van je eigen toekomst! Je kunt me altijd bellen om een afspraak in te plannen.

 
© 2014 Activan | Kerkstraat 48, Drempt | 06-57995482 | info@activan.nl |